Tule mukaan

Voit osallistua vapaakauppasopimuksiin liittyvään kampanjointiin useilla eri tavoilla.

Bandistalkoot

Tilaisuudet, tempaukset, mielenosoitukset

TTIP-verkosto järjestää monenlaista toimintaa: nettikampanjoita, seminaareja, tempauksia ja muita tapahtumia. Katso tulevat tapahtumat ja tule mukaan! Jos lähistöllesi ei ole vielä suunnitteilla mitään, järjestä tapahtuma itse.

Verkoston tapahtumia suunnitellaan työryhmissä, joissa voi ehdottaa ja toteuttaa ideoitaan tulevasta toiminnasta. Työryhmien tapaamisten lisäksi verkosto kokoontuu hallinnolliseen yleiskokoukseen Helsingissä noin kerran kuussa. Tapaamisista tiedotetaan sähköpostitse ja tällä sivustolla. Tervetuloa!

Pysy ajan tasalla ja levitä tietoa

Liity TTIP-verkoston sähköpostilistalle lähettämällä viesti otsikolla ”Liittyminen tiedotuslistalle” osoitteeseen ttipinfo (at) riseup (piste) net tai käyttämällä yhteydenottolomaketta. Ruohonjuuritason toiminnasta voi keskustella esimerkiksi Stop TTIP -toimintaryhmässä Facebookissa.

Vapaakauppa.fi -sivuston lisäksi seuraa meitä Facebookissa ja Twitterissä saadaksesi tuoreimmat jakamamme uutiset. Olemme myös YouTubessa. Muita lisätietoa tarjoavia sivustoja löydät sopimusvalikkojen alta.

Levitä tietoa vapaakauppasopimuksista lähipiirissäsi, bloggaamalla, sosiaalisen median välityksellä, lehtien mielipidesivuilla tai muulla luontevalta tuntuvalla tavalla. Lehtisiä, tekstejä ja muuta materiaalia löydät materiaalipankista.

Järjestä paikkakunnallasi vapaakauppa-aiheinen keskustelu- tai vertaisoppimistilaisuus. Ilmoita tilaisuudesta meille lomakkeella, niin lisäämme tiedon siitä Vapaakauppa.fi:n tapahtumakalenteriin. Voit myös kysyä meiltä tiedollista tukea tilaisuuden järjestämiseen.

Allekirjoita aloite!

Allekirjoita eurooppalaisen kansalaisyhteiskunnan järjestämä epävirallinen kansalaisaloite TTIP- ja CETA-sopimusten pysäyttämiseksi verkkolomakkeella. Voit myös tulostaa allekirjoituslomakkeita (pdf), kerätä niihin allekirjoituksia ja toimittaa lomakkeet osoitteeseen Attac ry, Hämeentie 48, 00500 Helsinki.

Vinkkejä

Jos sinulla on ideoita tai tietoja, jotka haluat jakaa kanssamme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse ttipinfo (at) riseup (piste) net tai yhteydenottolomakkeella.